38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη ΤΗΛ +30 22990 86267 +30 697 445 8934 - +30 697 615 9046
Close
38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη
+30 22990 86267 - +30 697 445 8934 - +30 697 615 9046 info@cannabistreet.gr
Μαγειρεύοντας με Κάνναβη CBD

Το έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) είναι αναμφισβήτητα ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.
Η κανναβιδιόλη (CBD) υπάρχει σε βρώσιμα, κρέμες, βάλσαμα, προϊόντα ομορφιάς κ.α., ωστόσο, ο πιο δημοφιλής τρόπος χρήσης του προϊόντος είναι η κατανάλωση του ίδιου του ελαίου.

Και ενώ είναι αρκετά εύκολο να ψεκάσετε την κανναβιδιόλη (CBD) απευθείας στο στόμα σας ή να καταναλώσετε μερικές γλυκιές απολαύσεις που την περιέχουν, όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να ενσωματώσουν την κανναβιδιόλη (CBD) σε τρόφιμα, από μόνοι τους. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το στρατόπεδο, αλλά αισθάνεστε αβεβαιότητα για το πώς να αρχίσετε να μαγειρεύετε με λάδι κανναβιδιόλης (CBD), διαβάστε αυτές τις συμβουλές από τον Eric Hara, executive chef και συνιδρυτή της La Vida Verde.

Χρησιμοποιήστε κάποια λιπαρή ουσία

Λάβετε υπόψη ότι τα κανναβινοειδή δεσμεύονται καλύτερα από τον οργανισμό με το λίπος. Η κανναβιδιόλη (CBD) πρέπει να εγχέεται σε ένα συστατικό με βάση το λίπος ή το λάδι όπως το βούτυρο, το ghee ή το έλαιο καρύδας, προκειμένου να αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητα και να ληφθούν πλήρως τα οφέλη της.

Αποφύγετε τη ζέστη

Όταν μαγειρεύετε με κανναβιδιόλη (CBD), να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για χρήση θερμότητας. Οι υπερβολικές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν την εξάτμιση και την απώλεια της ισχύος. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αγαπούν τη χρήση της κανναβιδιόλης (CBD) ως τελικό “άγγιγμα” στα γεύματα. Δοκιμάστε να ψεκάσετε το λάδι πάνω από τοστ αβοκάντο, πίτσα, αυγά ή να την αναμίξετε σε πέστο.

Δοκιμάστε την σε αλμυρά

Συχνά θα βρείτε γλυκίσματα και ψημένα προϊόντα CBD. Είναι γενικά ευκολότερο να καλυφθεί η εγγενής πίκρα μιας χαμηλότερης ποιότητας κανναβιδιόλης (CBD) με ζάχαρη ή αλάτι. Ωστόσο, ένα υψηλής ποιότητας έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) είναι ιδανικό για χρήση σε αλμυρά πιάτα. Το έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) λειτουργεί εξαιρετικά σε dressing σαλάτας. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε σε σούπες και σάλτσες ζυμαρικών.

Ελέγξτε τη δόση σας

Η κανναβιδιόλη (CBD) είναι μη ψυχοδραστικό συστατικό του φυτού της κάνναβης. Δεν προκαλεί ευφορική διάθεση που σχετίζεται με την τετραυδροκανναβιόλη (THC). Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη δοσολογία της ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκινήστε με μια χαμηλή δόση για να δείτε πώς αντιδράτε. Θυμηθείτε: less is more, ειδικά όταν ξεκινάτε.

Ελεύθερη μετάφραση από απόσπασμα άρθρου:


https://www.realsimple.com/food-recipes/recipe-collections-favorites/popular-ingredients/cooking-with-cbd-oil

Η επιχείρηση είναι προς πώληση. Καλέστε μας στο +30 697 615 9046 για πληροφορίες.