38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη ΤΗΛ +30 22990 86267 - +30 697 445 8934
Close
38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη
+30 22990 86267 - +30 697 445 8934 info@cannabistreet.gr
AFTER SUN ELIXIR-Το καλοκαίρι μέσα σε ένα μπουκάλι

Το καλοκαίρι έφτασε!

Ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια ο πρώτος του μήνας παίζει συχνά μαζί μας νεροπόλεμο και ο Βοριάς μας επισκέπτεται συχνά με άγριες διαθέσεις, ο ήλιος θα’ρθεί. Φωτεινός, δυνατός, να κάνει τη μέρα μεγάλη και τη νύχτα ειδυλλιακή!

Το καλοκαίρι δεν βρίσκεται μόνο στη θάλασσα και στις παραλίες. Το βρίσκεις παντού. Στα δάση, δίπλα στο ρέμα, στον κήπο του σπιτιού σου, στο mini μπαλκόνι του διαμερίσματός σου, στο κέντρο της πόλης.

Είναι εκεί να σου γαργαλάει τη διάθεση και να κάνει το κορμί σου να ζητάει απελπισμένα δροσιά. 

Συνοδέψτε το καλοκαίρι σας με το After Sun Elixir και το καλοκαίρι θα σας συνοδεύσει σχεδόν παντού, ακόμα και το χειμώνα εάν είστε αρκετά εφευρετικοί. Το λάδι After Sun Elixir θα ξυπνά αναμνήσεις του καλοκαιριού ακόμα και όταν αυτό θα έχει φύγει.

Η φυσική φόρμουλα του After Sun Elixir είναι ένας συνδυασμός από τα πιο πολύτιμα φυτικά έλαια και εκχυλίσματα. Παρέχει πλήρη φροντίδα χάρει στο έλαιο κάνναβης, το έλαιο σταφυλιού, το εκχύλισμα βουτύρου του Αγίου Ιωάννη και το εκχύλισμα καλέντουλας.  Η συνέργειά τους καταπραΰνει και υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, και ενισχύει τον ρόλο της αυτοπροστασίας.

Το λεμονόχορτο σας προστατεύει και από τα κουνούπια!

Το After Sun Elixir δίνει στο δέρμα υποστήριξη όταν είναι ξηρό, αφυδατωμένο, κουρασμένο και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα του.

Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε ότι το δέρμα χρειάζεται την καλύτερη φυσική φροντίδα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το After Sun Elixir παραμένει το αγαπημένο μας ακόμη και μετά το τέλος του καλοκαιριού.

TIPS:

Προστασία και φροντίδα των ξηρών μαλλιών

Το καλοκαίρι, συχνά μιλάμε μόνο για τη φροντίδα και την προστασία του δέρματος, αλλά αγνοούμε το γεγονός ότι τα μαλλιά χρειάζονται επίσης ιδιαίτερη προσοχή. Το After Sun Elixir είναι μια εξαιρετική λύση για ξηρά άκρα και αποκατάσταση μαλλιών. Λειτουργεί επίσης ως φροντίδα μετά από κάθε λούσιμο. Τρίψτε απαλά με μερικές σταγόνες στις άκρες και τα μαλλιά θα είναι μεταξένια λαμπερά και ελαστικά.