38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη ΤΗΛ +30 22990 86267 +30 697 445 8934 - +30 697 615 9046
Close
38ο χλμ. Λεωφ. Πορτο Ραφτη
+30 22990 86267 - +30 697 445 8934 - +30 697 615 9046 info@cannabistreet.gr

Gold of Green

logo gold of green - ελληνική εταιρεία προϊόντων κάνναβης

Ποιοί είμαστε;

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάμε την φύση και την οργανική καλλιέργεια σεβόμενοι το περιβάλλον. Καλλιεργούμε το φυτό της κάνναβης για τις πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει στην σωματική και ψυχική υγεία. Η μελέτη μας, γίνεται με θαυμασμό σε αυτό το υπέροχο φυτό. Εφαρμόζουμε πρότυπα οργανικής καλλιέργειας και αποτυπώνουμε γνώσεις και εμπειρία για περαιτέρω έρευνα και μελέτη σε συνεργασία με ινστιτούτα και οργανισμούς. Είμαστε επιστήμονες και καλλιτέχνες ταυτόχρονα, ασχολούμενοι με το θαύμα της φύσης και της ζωής.

Αποτελούμε μια δεμένη ομάδα με ξεχωριστές προσωπικότητες που συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά με το περιβάλλον. Το επιστημονικό υπόβαθρο και παρελθόν του κάθε ενός από εμάς μέσα από τον χρόνο και την εμπειρία του, συμπληρώνει την γνώση που έχουμε όλοι μαζί συγκεντρώσει.

Η εξειδίκευση του κάθε ένα από εμάς σε διαφορετικά πεδία μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε μια σφαιρική αντίληψη γύρω από τον κόσμο της κάνναβης και του θαυματουργού αυτού φυτού. Η πολυδιάστατη και ολοκληρωμένη συνεργασία που έχουμε σε όλους τους τομείς μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε.

Οι στόχοι μας

Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε υψηλής ποιότητας βιολογικούς ανθούς κάνναβης τηρώντας τα ύψιστα πρότυπα οργανικής καλλιέργειας σε συνεργασία και αρμονία με το περιβάλλον.

Σεβόμαστε το περιβάλλον γι’ αυτό δεν το καταπονούμε, αλλά το φροντίζουμε και το αναζωογονούμε. Στόχος μας είναι το μηδαμινό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά την καλλιέργεια και μετά από αυτή.

Θέλουμε να δημιουργούμε πρώτα ένα υγειές περιβάλλον για τα φυτά. Συνεπώς εργαζόμαστε με βιολογικές μεθόδους ενίσχυσης του εδάφους πριν εφαρμοστεί η καλλιέργεια. Στόχος μας είναι να παράγουν οι μικροοργανισμοί του εδάφους τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά χωρίς την χρήση λιπασμάτων.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για πιστοποίηση των βιολογικών μας προϊόντων. Στόχος μας είναι ότι και αν παράγουμε να είναι πιστοποιημένο βιολογικό.

Θέλουμε να συνεισφέρουμε στην επιστημονική κοινότητα και τον κλάδο της κάνναβης στην χώρα μας. Συλλέγουμε πληροφορίες και διεξάγουμε επιστημονικές μελέτες πάνω στην επίδραση του κλίματος, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των φυτών. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων που θα είναι προσβάσιμη από όλους για την αναβάθμιση του καλλιεργητικού επιπέδου στη χώρα μας και της επιστημονικής κατάρτισης των νέων αγροτών.

Επίσης, θέλουμε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση από την νέα γενιά. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε πρότυπο για όλους αυτούς που σκέφτονται εναλλακτικά.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Η επιχείρηση είναι προς πώληση. Καλέστε μας στο +30 697 615 9046 για πληροφορίες.